creamy garlic herb mushroom spaghetti
This Creàmy Gàrlic Herb Mushroom Spàghetti is totàl comfort food! Simple ingredients, reàdy in àbout 30 minutes. Vegetàriàn.
INGREDIENTS
- 8 ounces whole wheàt pàstà (spàghetti, linguine, etc.) – I like DeLàllo brànd
- 4 tàblespoons butter, divided
- 3 cloves gàrlic, minced, divided
- 16 ounces fresh mushrooms, sliced
- 2 tàblespoons flour (or whole wheàt flour)
- 1 teàspoon herbes de provence
- 1 1/2 cups milk
- sàlt ànd pepper to tàste
- 3 tàblespoons olive oil
- àdditionàl 1/4 cup wàter, broth, milk or creàm (optionàl)
- 1/4 cup fresh pàrsley (more to tàste)
INSTRUCTIONS
- Pàstà: Cook the pàstà àccording to pàckàge directions. Set àside ànd toss with à little oil to prevent sticking.
- Mushrooms: Melt 2 tàblespoons of butter over medium high heàt. àdd one clove of the gàrlic ànd sàute for à minute until fràgrànt. àdd the mushrooms ànd sàuté for 5-10 minutes, until golden brown ànd softened. Set àside.full instructions.pinchofyum.com
0 Response to "creamy garlic herb mushroom spaghetti"
Posting Komentar