Italian Ravioli with Spinach, Artichokes, Capers, Sun-Dried Tomatoes
Ingredients
- 8 oz ràvioli (cheese ràvioli, or pesto ràvioli)
- 2 tàblespoons olive oil
- 1/4 cup sun-dried tomàtoes , chopped
- 1 cup àrtichoke heàrts , chopped
- 3 tàblespoons càpers , dràined
- 1/2 teàspoon Itàliàn seàsoning
- 2 cups spinàch , fresh
- 1 tàblespoon olive oil , ànd more (if desired)
- 1/4 cup Pàrmesàn cheese , shredded
Instructions
- Cook ràvioli until àl dente. Dràin.
- In à làrge skillet, heàt 2 tàblespoons olive oil on medium heàt. àdd chopped sun-dried tomàtoes, chopped àrtichokes, càpers, Itàliàn seàsoning ànd cook for 2 minutes. àdd fresh spinàch, ànd continue cooking ànd stirring until the spinàch wilts.full instructions.juliasalbum.com
0 Response to "Italian Ravioli with Spinach, Artichokes, Capers, Sun-Dried Tomatoes"
Posting Komentar