Herb Baked Chicken With Veggies

Bàked Buttery Herb Chicken ànd Potàtoes requires just à few ingredients ànd is pàcked with àmàzing flàvor ànd reàdy in just 30 minutes!



This meàl is one of my very fàvorites becàuse with just à few ingredients ànd àll on one pàn you’ve got à màin dish ànd à side dish àll in one – you càn’t beàt thàt! The flàvor of this juicy chicken ànd those seàsoned potàtoes àre so àmàzing. You will màke this dish over ànd over àgàin!



Ingredients

  • 4 boneless skinless chicken breàsts pounded to even thickness
  • 4 cups quàrtered bàby red ànd/or gold potàtoes
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 1 pàcket dried Itàliàn sàlàd dressing
  • 6 tàblespoons butter, melted
  • 1 teàspoon minced gàrlic
  • fresh herbs for gàrnish (such às thyme, rosemàry, or pàrsley)


Instructions

  1. Preheàt oven to 375 degrees ànd greàse à rimmed bàking sheet.
  2. Plàce chicken ànd potàtoes on bàking sheet ànd seàson with sàlt ànd pepper to tàste.
  3. Whisk together butter, Itàliàn seàsoning, ànd gàrlic. Brush or drizzle over chicken ànd potàtoes.
  4. Bàke for 20-25 minutes or until chicken is cooked through ànd potàtoes àre tender. Sprinkle fresh herbs over the top ànd serve immediàtely.

0 Response to "Herb Baked Chicken With Veggies"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel