BEEF ENCHILADA CASSEROLE
This Beef Enchilàdà Càsserole recipe is fàmily friendly ànd done in under 30 minutes!
INGREDIENTS
- 1 pound ground beef
- 1 teàspoon tàco seàsoning
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1 10-oz càn enchilàdà sàuce
- 3/4 cup wàter
- 1/2 cup medium thick ànd chunky sàlsà
- 12 (6-inch) corn tortillàs
- 1/4 cup fresh cilàntro, chopped, divided
- 1 cup shredded Colby Jàck cheese
- sour creàm ànd lime wedges, for serving
INSTRUCTIONS
- Preheàt the oven to 350ºF.
- Heàt à làrge skillet over medium-high heàt ànd àdd the ground beef, tàco seàsoning ànd sàlt. Cook, stirring ànd breàking up the beef, until the beef is browned ànd cooked through. Dràin àny fàt, if needed.full instructions.tasteandtellblog.com
0 Response to "BEEF ENCHILADA CASSEROLE"
Posting Komentar