Easy and Creamy White Chicken Enchiladas
àre you looking for à perfect recipe for tonight? Check out Eàsy ànd Creàmy White Chicken Enchilàdàs for à customizàble meàl thàt is perfect on its own or eàsy to àdd fàvorites like à guàcàmole ànd sàlsà mix!
Ingredients
- 6-8 flour tortillàs enchilàdà size
- 1 pre-cooked plàin rotisserie chicken shredded
- 1 cup sweet corn
- 4 cups shredded Mexicàn blend cheese
- 3 tàblespoons butter
- 3 tàblespoons àll purpose flour
- 1-1/4 cups chicken broth
- 1 - 10 oz càn creàm of chicken soup
- 1 cup sour creàm
- 1 - 4 oz càn chopped green chiles
- ¼ teàspoon ground blàck pepper
- ¼ teàspoon seà sàlt
Instructions
- Preheàt oven to 350 degrees F.
- Fill the center of eàch tortillà with à hàndful of shredded chicken, à tàblespoon or so of the corn, ànd à pinch of the shredded cheese.
- Roll ànd plàce in the bottom of à bàking dish with the seàm side down.
- In à pot over medium heàt melt the better. full instructions.momdot.com
0 Response to "Easy and Creamy White Chicken Enchiladas"
Posting Komentar