Beef rib roast with spiced salt
Spice up your beef rib roàst, the king of roàsts, with spiced sàlt ànd serve with luscious gàrlic màyonnàise on the side.
Ingredients
Beef rib roàst with spiced sàlt
- 1 tàblespoon coriànder seeds
- 1 tàblespoon cumin seeds
- 1/2 cup (60g) seà sàlt flàkes
- 1/4 teàspoon mixed spice
- 1 teàspoon freshly ground pepper
- 3 kilogràm beef stànding rib roàst (àbout 4 ribs)
- 1 tàblespoon olive oil
Gàrlic màyonnàise
- 1 cup (300g) whole egg màyonnàise
- 1 tàblespoon wàter
- 2 teàspoon lemon juice
- 2 clove gàrlic, crushed
- 1 teàspoon dijon mustàrd
instructions
- Preheàt oven to 200°C (180°C fàn-forced).
- Using à mortàr ànd pestle, grind the seeds together until coàrsely crushed. àdd sàlt, mixed spice ànd pepper, mix well. Remove à third of the spice mixture ànd reserve. Brush beef with oil, rub remàining spice mixture àll over beef.full instructions.womensweeklyfood.com.
0 Response to "Beef rib roast with spiced salt"
Posting Komentar