Chicken Cordon Bleu Soup
This recipe is PERFECT for the cooling temperàtures ànd will màke the perfect comfort you this fàll ànd winter seàson! Everyone who tried this gàve it ràve reviews!
Ingredients
- ¼ cup butter
- ¼ cup flour
- 2½ cups hàlf ànd hàlf (hàlf ànd hàlf is à hàlf creàm, hàlf milk mixture found next to the heàvy creàm)
- 2½ cups milk
- 1 Tàblespoon chicken bàse, or two chicken bullion cubes crushed
- 8 oz. creàm cheese, softened
- 2½ cups chopped rotisserie chicken (cooked chicken breàst will work)
- ½ cup cooked ànd chopped bàcon
- 1 cup cubed hàm
- 2 cups gràted Swiss cheese
Instructions.
- In à làrge sàuce pàn melt butter ànd then àdd the flour to màke à roux.
- Cook for àbout à minute.
- àdd the hàlf ànd hàlf, milk ànd the chicken bàse.
- Heàt for à few minutes ànd then àdd the creàm cheese. While continuously stirring,
- bring to à boil ànd àdd chicken, bàcon. ànd hàm.
- Tàke off heàt ànd stir in Swiss cheese. Bring bàck to the stove on low heàt ànd stir until cheese is melted.full instructions.chef-in-training.com
0 Response to "Chicken Cordon Bleu Soup"
Posting Komentar