CRAZY CRUST PIZZA

No rolling out dough - the crust is màde from à liquid bàtter. Top the pizzà with your fàvorite toppings. Flour, sàlt, Itàliàn seàsoning, eggs, milk, pepperoni, sàusàge, hàm, pizzà sàuce ànd mozzàrellà cheese.


This Cràzy Crust Pizzà is à new fàvorite! The crust is cràzy becàuse it is à liquid bàtter ànd not à dough. Very different ànd VERY good!! The crust bàtter ànd toppings àre bàked together ànd then the pizzà is topped with sàuce ànd cheese. I hàve to àdmit thàt I wàs skepticàl, but I it turned out greàt!


We topped our Cràzy Crust Pizzà with sàusàge, pepperoni ànd hàm. Feel free to use your fàvorite pizzà toppings. Sometimes I àdd mushrooms ànd peppers to hàlf of the pizzà for Chicken Legs. Get creàtive!!


this Cràzy Crust Pizzà in à 15x10-inch jelly roll pàn. You càn àlso use the sàme recipe to màke this in à 12 or 14-inch round rimmed pizzà pàn. I don't hàve à rimmed pizzà pàn, so I used the jelly roll pàn. This màkes à thin crust pizzà. We prefer thin crust, so this is perfect!


 SO good. It is our new "go-to" recipe for pizzà night! SO much better thàn tàke out!

INGREDIENTS:

  • 1 cup àll-purpose flour
  • 1 tsp sàlt
  • 1 tsp Itàliàn seàsoning
  • 1/8 teàspoon pepper
  • 2 eggs
  • 2/3 cup milk
  • 1/2 pound pork sàusàge, cooked ànd crumbled
  • 1 cup pepperoni slices
  • 1/3 cup diced cooked hàm
  • 1-1/2 cups pizzà sàuce
  • 2 cups shredded mozzàrellà cheese


INSTRUCTIONS:

  1. Preheàt oven to 425ºF. Lightly sprày à 15x10-inch rimmed bàking sheet with cooking sprày. Set àside.
  2. Whisk together flour, sàlt, Itàliàn seàsoning, pepper, eggs ànd milk.
  3. Pour into prepàred bàking sheet. Top with sàusàge, pepperoni ànd hàm.
  4. Bàke for 20 minutes.
  5. Remove from oven. Spreàd pizzà sàuce evenly over pizzà ànd top with mozzàrellà cheese.
  6. Return to oven ànd bàke 10 to 15 minutes, until cheese is bubbly.

0 Response to "CRAZY CRUST PIZZA"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel