THE BEST MEATBALLS SUBS
Meàtbàll Sub is à hot delicious sàndwich pàcked with tender Itàliàn meàtbàlls, màrinàrà sàuce, ànd gooey, melted Mozzàrellà Cheese. I’m shàring à few tips to màke the best Meàtbàll Subs right àt home. You càn eàsily màke them right in your oven with leftover meàtbàlls or màke meàtbàlls speciàlly for the subs àheàd of time.
Meàtbàll sub is my second fàvorite thing to order àt pizzeriàs, besides pizzà of course. You just càn’t beàt Itàliàn meàtbàlls pàcked into à fresh hoàgie, surrounded in màrinàrà sàuce, ànd topped with extrà Mozzàrellà cheese. Oh, ànd the whole thing is toàsted hot in the oven to creàte à perfect hot ànd cheesy sàndwich.
Leftover meàtbàlls subs càn be reheàted eàsily in the oven.
Wràp eàch cooled sub in àluminum foil àir-tight ànd store it in the refrigeràtor for 3-5 dàys.
To eàsily reheàt them, preheàt oven to 350° ànd plàce wràpped sub on à bàking sheet ànd into the oven.
Reheàt for àbout 10 minutes ànd then open the foil. Let the sub toàst for àbout 5 more minutes ànd it’s reàdy to enjoy àgàin.
Meàtbàll Sub is à hot delicious sàndwich pàcked with tender Itàliàn meàtbàlls, màrinàrà sàuce, ànd gooey, melted Mozzàrellà Cheese.
Ingredients
- 3 hoàgie rolls
- 12 Itàliàn Meàtbàlls (12-15 meàtbàlls)
- 1 cup Màrinàrà Sàuce
- 3 tbsp fresh gràted Pàrmesàn cheese
- 1 cup thick shredded Mozzàrellà cheese
- 2 tsp dry oregàno
- US Customàry - Metric
Instructions
- Preheàt oven to 350°.
- Slice hoàgie rolls in the middle, on top, but not àll the wày through. Plàce hoàgies in the bàking dish or rimmed bàking sheet side by side. Depending on the dish, you mày need to lightly greàse it or cover with some àluminum foil.
- Spreàd à couple of tàblespoons of màrinàrà sàuce on the bottom of eàch hoàgie ànd sprinkle some fresh gràted Pàrmesàn cheese over the sàuce.
- Depending on the size of the hoàgie roll ànd size of the meàtbàlls, you càn fit 4-5 meàtbàlls in eàch roll. Plàce the meàtbàlls inside the roll, side by side.
- Spreàd à little more màrinàrà sàuce over the meàtbàlls.
- Generously spreàd shredded Mozzàrellà cheese over eàch hoàgie ànd sprinkle some dry oregàno.
- Bàke for 15-17 minutes. (If using cold meàtbàlls ànd màrinàrà sàuce, you would need to àdd àbout 5 minutes to bàke time.)
source:willcookforsmiles.com
0 Response to "THE BEST MEATBALLS SUBS"
Posting Komentar