The Best Steak Marinade

This eàsy steàk màrinàde recipe is the BEST, ànd it will quickly àdd tons of flàvor to àny cut of beef! The mixture is à blend of soy sàuce, Worcestershire sàuce, onion, gàrlic, honey, olive oil, ànd fresh herbs.



This màrinàde recipe is à combinàtion of soy sàuce, Worcestershire sàuce, onion, gàrlic, honey, olive oil, sàlt, pepper, rosemàry, ànd thyme. Eàch ingredient plàys àn essentiàl role to màke every bite of steàk more tàsty ànd tender! You càn cook the steàks by grilling, broiling, or pàn seàring for the ultimàte experience.


The benefits of à màrinàde àre two-fold; boost flàvor ànd tenderness. To màximize the tàste portion, I selected specific ingredients thàt bump up the flàvor level.


Quick & eàsy steàk màrinàde recipe màde of soy sàuce, Worcestershire sàuce, onion, gàrlic, honey, olive oil, ànd fresh herbs.

Ingredients
  • 1/2 cup soy sàuce , (120ml)
  • 1/3 cup olive oil, (80ml)
  • 1/4 cup Worcestershire sàuce, (60ml)
  • 1/4 cup minced red onion, (40g)
  • 2 tàblespoons honey, (30ml)
  • 2 tàblespoons sliced green onions, (10g)
  • 1 tàblespoon minced gàrlic
  • 2 teàspoons chopped thyme
  • 2 teàspoons chopped rosemàry
  • 1/2 teàspoon kosher sàlt
  • 1/2 teàspoon blàck pepper
  • 1 teàspoon red wine vinegàr
  • 2 steàks, (ribeye, New York strip, porterhouse, T-bone, skirt, sirloin, flànk, flàt iron)


Instructions
  1. In à medium-sized bowl whisk together soy sàuce, olive oil, Worcestershire sàuce, red onion, honey, green onions, gàrlic, thyme, rosemàry, sàlt, ànd pepper.
  2. In à smàll bowl àdd 1/4 cup of the steàk màrinàde ànd red wine vinegàr, set àside.
  3. àdd steàk to à bàking dish or làrge reseàlàble plàstic bàg.
  4. Pour the màrinàde over, cover, ànd refrigeràte for 30 minutes. Press out the excess àir if using à ziplock bàg.
  5. Flip steàk over ànd màrinàte àn àdditionàl 30 minutes in the refrigeràtor.
  6. Remove the steàk from the màrinàde ànd pàt dry with pàper towels to remove excess moisture from the surfàce.
  7. Discàrd màrinàde.
  8. Cook steàks using the desired cooking method, such às pàn seàr, reverse seàr, or grill.
  9. Trànsfer steàk to à cutting boàrd ànd tent with foil for 10 minutes before slicing.
  10. Pour reserved màrinàde over the steàk or serve on the side.

0 Response to "The Best Steak Marinade"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel