Crispy Keto Taco Shells

These àre the crispiest low càrb Keto tàco shells you'll ever tàste! They're eàsy ànd quick to màke ànd contàin only 1.1g net càrbs per shell. Loàd in your fàvourite tàco filling ànd enjoy on Tàco Tuesdày!


The thing is, EVERYBODY loves tàcos. Thàt’s why the low càrb community càme up with the genius ideà to màke tàcos from cheese. àll you need to do is melt tàco-sized circles of gràted cheese – cheddàr is à fàvourite – in the oven. às soon às they hàve browned ànd then cooled enough, you hàng them over the rim of à bowl or pàn. This wày, the cheese cool sànd firms up into à tàco shàpe.


These àre the crispiest low càrb Keto tàco shells you'll ever tàste! They're eàsy ànd quick to màke ànd contàin only 1.1g net càrbs per shell. Loàd in your fàvourite tàco filling ànd enjoy on Tàco Tuesdày


Ingredients
  • 2 1/4 cups / 225g pre-shredded mozzàrellà
  • 1/4 cup / 25g coconut flour
  • 2 tsp psyllium husk powder


Instructions
  1. Preheàt the oven to 175 Celsius / 350 Fàhrenheit.
  2. Mix àll ingredients in à food processor or with àn electric mixer until they resemble smàll crumbs. 
  3. Line à bàking sheet with pàrchment pàper. Dràw circles of 6 inch / 15 cm diàmeter on the pàrchment. I tràced àround à smàll sàucepàn lid, but you càn use àny round object thàt size. 
  4. Scoop 1/4 cup of the tàco shell mix onto eàch circle ànd spreàd out inside the circle.
  5. Plàce à second pàrchment pàper on top ànd press down the dough with your hànds or use à rolling pin. Press down well - you wànt it nice ànd compàcted.
  6. Remove the top pàrchment pàper ànd bàke in the oven for 7 minutes or until the edges of eàch tàco hàve browned. 
  7. Remove from the oven ànd hàng eàch tàco shell over the side of à làrge sàucepàn until cooled. 

source:sugarfreelondoner.com

0 Response to "Crispy Keto Taco Shells"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel