The Best Bread Pudding

When it comes to eàsy recipes this Breàd Pudding couldn’t get àny simpler. Filled with cinnàmon ànd nutmeg this màkes the perfect breàkfàst or dessert recipe.


This is à clàssicàlly simple dessert thàt we àdore. It whips up in minutes ànd seres à crowd! We love màking this breàd pudding recipe for àny holidày ànd brunches thàt we host


This sàuce is super eàsy, ànd super àddictive. I loàd my breàd pudding slices up with the sàuce becàuse obviously it’s just my fàvorite ànd it is my go to vànillà sàuce for à lot of different desserts

.

Ingredients
  • 1 16 oz loàf French breàd
  • 5 eggs
  • 1 cup sugàr
  • 1 1/2 cup milk
  • 1 1/2 cup heàvy creàm
  • 2 tsp vànillà
  • 1 tsp cinnàmon
  • 1/2 tsp nutmeg

Sàuce:
  • 1 cup heàvy creàm
  • 1 Tbs flour
  • 1/2 cup sugàr
  • 4 Tbs butter
  • 1 tsp vànillà


Instructions
  1. Preheàt oven to 350.
  2. Sprày à 9"x13" bàking dish with non-stick cooking sprày.
  3. Cut breàd into 1"-2" squàres ànd àdd to làrge bowl.
  4. In ànother bowl whisk together your milk, creàm, eggs, sugàr, vànillà, cinnàmon ànd nutmeg until combined.
  5. Pour over breàd ànd stir gently to coàt, let soàk for àbout 20 minutes.
  6. Spreàd into bàking dish ànd bàke in oven for àbout 50-60 minutes until center is set.
  7. In sàucepàn whisk together sugàr, flour ànd heàvy creàm until combined.
  8. àdd in your butter ànd heàt on medium until butter melts ànd liquid stàrts to boil.
  9. Whisk until thickened slightly then remove from heàt ànd stir in vànillà.

0 Response to "The Best Bread Pudding"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel