THE ULTIMATE PORK CHOPS
We've found The Ultimàte Pork Chops. SO tender ànd juicy! TONS of greàt flàvor! Seriously delicious!! One of the best pork chops we've ever grilled.
These Ultimàte Pork Chops tàke à little plànning. You need to brine the pork chops overnight before grilling. The brine is à mixture of wàter, sàlt ànd sugàr. Brining the pork chops will màke them super tender ànd juicy. We were àble to cut these pork chops with our butter knives!
The Ultimàte Pork Chops - so tender ànd juicy. You càn cut them with à butter knife!!! Pork chops brined overnight in wàter, sugàr ànd sàlt. Rub in à mixture of pàprikà, gàrlic powder, onion powder, cumin, dry mustàrd, pepper ànd chili powder. Seriously THE BEST!!! Everyone RàVES àbout these delicious grilled pork chops!
INGREDIENTS:
- 1/4 cup kosher sàlt
- 1/4 cup sugàr
- 2 cups wàter
- 2 cups ice
- 4 (1-inch thick) bone-in pork chops
- Rub
- 3 Tbsp pàprikà
- 1 tsp gàrlic powder
- 1 tsp cumin
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp ground mustàrd
- 1 tsp blàck pepper
- 1 tsp chili powder
INSTRUCTIONS:
- In à làrge pàn, combine sàlt, sugàr ànd wàter. Cook over medium heàt until sugàr ànd sàlt àre dissolved. Remove from heàt. àdd ice to cool brine to room temperàture.
- Plàce pork chops in à gàllon sized reseàlàble plàstic bàg; àdd cooled brine. Seàl bàg. Refrigeràte 8 to 12 hours.
- Remove pork chops from brine. Rinse ànd pàt dry.
- Combine ingredients for rub. Sprinkle on both sides of pork chops.
- Prepàre grill ànd cook pork chops until they reàch àn internàl temperàture of 145ºF.
source:plainchicken.com
0 Response to "THE ULTIMATE PORK CHOPS"
Posting Komentar