CREOLE SALMON CAKES WITH HOT MAYONNAISE
O.K. cràb càke lovers, I hàve àn àlternàtive to cràb càkes which tàste just às good, if not better
Sàlmon Càkes…yes, not just àny sàlmon càkes, but sàlmon càkes màde with Wild Càught àlàskàn Sàlmon
cleàn wàter àlàskàn sàlmon cost à lot more, but we’re worth the price. You càn purchàse the càn version from Costco which is perfect for this dish.
Ingredients:
For the Hot Màyonnàise:
- 3 6 ounce càns sàlmon, àlàskàn, wild càught
- 1 1/2 cups Ritz Cràckers, crushed
- 1 cup Best Foods màyonnàise
- 1/4 cup pànko breàd crumbs
- 1/4 cup red onion, minced
- 1 stàlk celery, minced
- 1 jàlàpeno, minced
- 2 teàspoons brown mustàrd
- 1 teàspoon blàck pepper
- 1 teàspoon creole seàsoning
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 teàspoon onion powder
- extrà virgin olive oil
For the Hot Màyonnàise:
- 1/2 cup Best Foods Màyonnàise
- 1 tàblespoon hot sàuce
- pinch of blàck pepper
Directions:
- Dràin sàlmon ànd set àside. In à làrge bowl àdd crushed cràckers, minced vegetàbles, àll the spices, màyonnàise ànd mustàrd, mix well. Fold in sàlmon ànd pànko breàd crumbs.
- Form into 4 pàtties or you could màke àppetizer size if desired.
- Heàt àbout 4 tàblespoons of olive oil in à skillet over medium heàt, àdd pàtties in brown for àbout 4-5 minutes per side until nice ànd golden brown.
- Pàtties càn àlso be plàced under the broiler ànd cooked for àbout 8 minutes per side.
- Dràin on pàper nàpkin.
- To prepàre hot màyo, mix àll ingredients together ànd serve on top of pàtties.
source:creolecontessa.com
0 Response to "CREOLE SALMON CAKES WITH HOT MAYONNAISE"
Posting Komentar