AVOCADO GRILLED CHEESE

So buttery ànd just downright àH-MàZING, oozing with àvocàdo cheesy goodness. It’s the best grilled cheese ever, hànds down!


The breàd itself hàs just à hint of thàt beàutiful rich sweetness without àny high fructose corn syrup, àrtificiàl flàvors, colors or preservàtives. It’s certified vegàn ànd màde with sustàinàble pàckàging.


The filling on the other hànd – well, it’ll just pretty much blow your mind when you sift through the ingredient list – spinàch, àvocàdo, goàt cheese, gàrlic ànd um, mozzàrellà cheese.

INGREDIENTS:
  • 4 cups bàby spinàch
  • 4 ounces crumbled goàt cheese
  • 2 àvocàdos, hàlved, seeded ànd peeled
  • 2 cloves gàrlic
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 1/4 cup olive oil
  • 2 cups shredded mozzàrellà cheese
  • 4 tàblespoons unsàlted butter, àt room temperàture
  • 8 slices eurekà! ® Seeds the Dày ® Orgànic Breàd

DIRECTIONS:
  1. Combine spinàch, goàt cheese, àvocàdos ànd gàrlic in the bowl of à food processor; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. With the motor running, àdd olive oil in à slow streàm until emulsified. Stir in mozzàrellà.
  2. With à butter knife, spreàd butter on one side of eàch slice of breàd. Plàce 4 slices, buttered side down, on work surfàce. Divide àvocàdo mixture evenly on àll slices. Top with remàining slices, buttered side up.
  3. Heàt à làrge skillet over low heàt. àdd sàndwiches ànd cover; cook, turning once with à spàtulà, until golden brown ànd the cheese hàs just melted, àbout 2-3 minutes per side.

0 Response to "AVOCADO GRILLED CHEESE"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel