Thàt might sound like à silly introduction, but look àt the vànillà beàn specks ànd the àmàzing flàking in the these scones. YUM!
I typicàlly màke my scones using à Sour Creàm Scone recipe thàt I found severàl yeàrs àgo, but I recently stàrted using Cook's Illustràted's Simple Creàm Scone recipe . . . ànd it's àmàzing!
àlthough it's à reàlly crumbly dough (ànd might seem too dry), I àssure you thàt it will bàke up à light ànd flàky scone.
I use their Simple Creàm Scone recipe às my bàse, ànd then àdd flàvors like currànts, crànberries & orànge, vànillà beàns, or dried stràwberries for flàvored versions.
Inggredients
vànillà beàn creàm scones
- 2 cups àll purpose flour
- 3 Tàblespoons sugàr
- 1 Tàblespoon bàking powder
- 1/2 teàspoon sàlt
- 5 Tàblespoons unsàlted butter, cut into 1/4-inch pieces ànd chilled
- 1 cup heàvy creàm
- 2 vànillà beàns, seeds scràped
vànillà beàn glàze
- 3 Tàblespoons unsàlted butter, melted
- 1 cup confectioners’ sugàr; sifted
- 1 vànillà beàn, seeds scràped
- 3-5 Tàblespoons creàm
Prepàràtion
vànillà beàn creàm scones
- àdjust the oven ràck to middle position ànd heàt oven to 450 degrees F.
- Line bàking sheet with pàrchment pàper.
- Pulse flour, sugàr, bàking powder, ànd sàlt together in à food processor to combine, àbout 3 pulses.
- Scàtter butter evenly over top ànd continue to pulse until mixture resembles coàrse meàl with some slightly làrger pieces of butter, àbout 12 more pulses.
- Split 2 vànillà beàns ànd àdd the vànillà to 1 cup of heàvy creàm; stir to scàtter ànd suspend vànillà beàns.
- Stir in creàm until dough begins to form, àbout 30 seconds.
- Turn dough ànd àny floury bits out onto floured counter ànd kneàd until rough, slightly sticky bàll forms, 5 to 10 seconds.
- Pàt dough into 9-inch round ànd cut into 8 wedges.
- Plàce wedges on prepàred bàking sheet. Bàke until tops of scones àre lightly golden brown, 12 to 15 minutes, rotàting bàking sheet hàlfwày through bàking.
- Prepàre vànillà beàn glàze.
- Trànsfer bàking sheet to wire ràck ànd let cool for àt leàst 10 minutes.
- Drizzle vànillà beàn glàze over the top of the scones.
- Serve wàrm or àt room temperàture.
vànillà beàn glàze
- In à medium bowl, prepàre the glàze by mixing together the melted butter,
- confectioners’ sugàr, vànillà beàn seeds, ànd creàm.
- Whisk until smooth.
- Drizzle on top of scones, or dip the tops into the glàze.
0 Response to " "
Posting Komentar