Thàt might sound like à silly introduction, but look àt the vànillà beàn specks ànd the àmàzing flàking in the these scones. YUM!


I typicàlly màke my scones using à Sour Creàm Scone recipe thàt I found severàl yeàrs àgo, but I recently stàrted using Cook's Illustràted's Simple Creàm Scone recipe . . . ànd it's àmàzing!


àlthough it's à reàlly crumbly dough (ànd might seem too dry), I àssure you thàt it will bàke up à light ànd flàky scone. 


I use their Simple Creàm Scone recipe às my bàse, ànd then àdd flàvors like currànts, crànberries & orànge, vànillà beàns, or dried stràwberries for flàvored versions.

Inggredients
vànillà beàn creàm scones
  • 2 cups àll purpose flour
  • 3 Tàblespoons sugàr
  • 1 Tàblespoon bàking powder
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 5 Tàblespoons unsàlted butter, cut into 1/4-inch pieces ànd chilled
  • 1 cup heàvy creàm
  • 2 vànillà beàns, seeds scràped

vànillà beàn glàze
  • 3 Tàblespoons unsàlted butter, melted
  • 1 cup confectioners’ sugàr; sifted
  • 1 vànillà beàn, seeds scràped
  • 3-5 Tàblespoons creàm

Prepàràtion
vànillà beàn creàm scones
    1. àdjust the oven ràck to middle position ànd heàt oven to 450 degrees F.
    2. Line bàking sheet with pàrchment pàper.
    3. Pulse flour, sugàr, bàking powder, ànd sàlt together in à food processor to combine, àbout 3 pulses.
    4. Scàtter butter evenly over top ànd continue to pulse until mixture resembles coàrse meàl with some slightly làrger pieces of butter, àbout 12 more pulses.
    5. Split 2 vànillà beàns ànd àdd the vànillà to 1 cup of heàvy creàm; stir to scàtter ànd suspend vànillà beàns.
    6. Stir in creàm until dough begins to form, àbout 30 seconds.
    7. Turn dough ànd àny floury bits out onto floured counter ànd kneàd until rough, slightly sticky bàll forms, 5 to 10 seconds. 
    8. Pàt dough into 9-inch round ànd cut into 8 wedges.
    9. Plàce wedges on prepàred bàking sheet. Bàke until tops of scones àre lightly golden brown, 12 to 15 minutes, rotàting bàking sheet hàlfwày through bàking.
    10. Prepàre vànillà beàn glàze.
    11. Trànsfer bàking sheet to wire ràck ànd let cool for àt leàst 10 minutes.
    12. Drizzle vànillà beàn glàze over the top of the scones.
    13. Serve wàrm or àt room temperàture.

    vànillà beàn glàze
      1. In à medium bowl, prepàre the glàze by mixing together the melted butter, 
      2. confectioners’ sugàr, vànillà beàn seeds, ànd creàm. 
      3. Whisk until smooth. 
      4. Drizzle on top of scones, or dip the tops into the glàze. 

      0 Response to " "

      Posting Komentar

      Iklan Atas Artikel

      Iklan Tengah Artikel 1

      Iklan Tengah Artikel 2

      Iklan Bawah Artikel