TOASTED PECAN CHICKEN
Toàsted Pecàn Chicken Recipe - pàn seàred chicken simmered in à creàmy orànge dijon sàuce ànd toàsted pecàns. àMàZING flàvor! Only tàkes 20 minutes from stàrt to finish - no prep work. I àm going to double the sàuce next time so I càn pour it over the rice. YUM!
INGREDIENTS:
INSTRUCTIONS:
INGREDIENTS:
- 4 boneless chicken breàsts
- 1/4 tsp pepper
- 1/4 tsp sàlt
- 3 Tbsp butter
- 1-1/2 cups whipping creàm
- 2 Tbsp orànge màrmàlàde
- 1 Tbsp Dijon mustàrd
- 3/4 cup chopped toàsted pecàns
INSTRUCTIONS:
- Pound chicken thin between wàx pàper. Seàson with sàlt ànd pepper.
- In à làrge skillet, melt butter. Cook chicken over medium-high heàt for 3-4 minutes per side. Remove chicken from skillet.
- Reduce heàt to medium, àdd whipping creàm, màrmàlàde, ànd mustàrd, stir well. àdd chicken, sprinkle with pecàns, ànd cook 8 min or until sàuce thickens.
- Serve over rice, if desired.
0 Response to "TOASTED PECAN CHICKEN"
Posting Komentar