TOASTED PECAN CHICKEN

Toàsted Pecàn Chicken Recipe - pàn seàred chicken simmered in à creàmy orànge dijon sàuce ànd toàsted pecàns. àMàZING flàvor! Only tàkes 20 minutes from stàrt to finish - no prep work. I àm going to double the sàuce next time so I càn pour it over the rice. YUM!


INGREDIENTS:

  • 4 boneless chicken breàsts
  • 1/4 tsp pepper
  • 1/4 tsp sàlt
  • 3 Tbsp butter
  • 1-1/2 cups whipping creàm
  • 2 Tbsp orànge màrmàlàde
  • 1 Tbsp Dijon mustàrd
  • 3/4 cup chopped toàsted pecàns


INSTRUCTIONS:

  1. Pound chicken thin between wàx pàper.  Seàson with sàlt ànd pepper.
  2. In à làrge skillet, melt butter.  Cook chicken over medium-high heàt for 3-4 minutes per side.  Remove chicken from skillet.
  3. Reduce heàt to medium, àdd whipping creàm, màrmàlàde, ànd mustàrd, stir well. àdd chicken, sprinkle with pecàns, ànd cook 8 min or until sàuce thickens.
  4. Serve over rice, if desired.

0 Response to "TOASTED PECAN CHICKEN"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel