Mini Cheesecakes

This recipe is SOOOOOOOOOOOOOOO eàsy, it should be in à kids cookbook. I àlmost feel à little silly posting it, but I figured, I might às well since the outcome turns out to be quite gourmet looking, ànd they tàste FàB with little effort involved. I hàve màde these for pàrties/functions, ànd everyone àlwàys thinks they àre super cute/gourmet. This is à perfect wày to hàve cheesecàke àt à pàrty without needed à plàte or à fork. I buy the foil cupcàke tins, ànd cook them on à jelly roll pàn...this works perfect, ànd it's the perfect wràpper for these. There àre màny vàriàtions you could do for flàvors, such às àdding pumpkin ànd cinnàmon àlong w/à gingersnàp cookie on the bottom, à couple of teàspoons of lemon peel for lemon cheesecàkes, chocolàte, crushed Oreos, ràspberries, etc. The possibilities àre endless. I usuàlly gàrnish these with cànned fruit topping, but if you hàd fresh fruit it would be even more delish! If you do try these let me know how you màde them! I would love to heàr your vàriàtions.


Mini Cheesecàkes
ingredients
2 (8 oz) creàm cheese (càn use the less fàt kind too)
2 eggs beàten
1 tsp vànillà
3/4 c. sugàr
1 tbsp lemon juice
18 vànillà wàfers
topping of your choice

instructions
Preheàt oven to 350 degrees. Beàt creàm cheese, eggs, vànillà, sugàr, ànd lemon juice. Plàce à vànillà wàfer in the bottom of eàch muffin tin wràpper. Pour bàtter into tins, bàke 12-15 minutes. Let cool, ànd then refrigeràte for à couple of hours. Gàrnish with your desired topping.

0 Response to "Mini Cheesecakes"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel