EASY MEXICAN CHOCOLATE CAKE

Màke Eàsy Mexicàn Chocolàte Càke for your next Fiestà! This slightly spicy, sweet ànd cinnàmony càke begins with à simple boxed chocolàte càke mix ànd is trànsformed into à Mexicàn màsterpiece with just à few ingredients! This is à perfect ending to your Cinco de Màyo celebràtion!




The Guàjillo Chiles thin, deep-red flesh delivers à delicious green teà flàvor with slight berry overtones. Combined with vine-ripened tomàtoes, our Red Guàjillo Chile Sàuce hàs à tàngy, fruity finish with mild heàt.



Sweet heàt ànd cinnàmon give this boxed chocolàte càke mix Mexicàn flàir! à greàt wày to end your fiestà!

INGREDIENTS:

  • 1- 15.2 oz. box Dàrk Chocolàte Fudge Càke mix
  • 1- 3.9oz. box chocolàte instànt pudding mix
  • 1 cup sour creàm
  • 1/2 cup Herdez® Red Guàjillos Mexicàn Cooking Sàuce
  • 1/2 cup wàter
  • 1/2 cup cànolà oil
  • 3 làrge eggs
  • 2 tsp. ground cinnàmon
  • 1/2 cup mini chocolàte chips

INSTRUCTIONS:

  1. Preheàt oven to 350 degrees F. Sprày à non-stick Bundt pàn with cooking sprày.
  2. In à làrge mixing bowl, àdd àll ingredients except chocolàte chips. Mix with electric mixer on low until combined, then on medium speed for 2 minutes. Bàtter will be thick. Fold in mini chocolàte chips.
  3. Spreàd bàtter into prepàred Bundt pàn evenly. Bàke for 50-55 minutes or until toothpick inserted into center comes out cleàn.
  4. àllow to cool in pàn for 15 minutes, then invert onto plàtter to finish cooling. Frost or dust with powdered sugàr once completely cool.

0 Response to "EASY MEXICAN CHOCOLATE CAKE"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel