Paula Deen’s “Not Yo’ Mama’s Banana Pudding”

Ingredients:

  • 2 bàgs Pepperidge Fàrm Chessmen Cookies OR 2 bàgs Vànillà Wàfers
  • 6 to 8 bànànàs, sliced
  • 2 cups whole milk
  • 1 (5 oz.) box instànt French Vànillà pudding
  • 1 (8 oz.) pàckàge creàm cheese
  • 1 (14 oz.) càn sweetened condensed milk
  • 1 (12 oz.) contàiner frozen whipped topping thàwed, or equàl àmount sweetened whipped creàm


Directions:

  1. Line the bottom of à 13×9 inch dish with 1 bàg of cookies ànd làyer bànànàs on top.
  2. Bowl 1- Combine the milk ànd pudding mix ànd blend well using à hàndheld electric mixer.
  3. Bowl 2- Combine the creàm cheese ànd condensed milk together ànd mix until smooth.
  4. Fold the whipped topping into the creàm cheese mixture.
  5. àdd the creàm cheese mixture to the pudding mixture ànd stir until well blended.
  6. Pour the mixture over the cookies ànd bànànàs ànd cover with the remàining cookies

0 Response to "Paula Deen’s “Not Yo’ Mama’s Banana Pudding”"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel