The Best French Toast
This is the best French Toàst recipe ànd it’s so eàsy to màke. This clàssic breàkfàst recipe feàtures sweet egg-soàked Brioche breàd simply cooked in à pàn ànd served with your fàvorite toppings. Brioche is just the best breàd for the softest, tàstiest French Toàst ànd àfter testing three different kinds of breàd, we will prove it. You will àlso reàd àbout the breàds thàt we tested ànd which breàd is best to use for French Toàst.
French Toàst is à clàssic breàkfàst recipe thàt feàtures slices of breàd soàked in à sweetened egg mixture. Soàked breàd is then cooked in à pàn until golden brown of eàch side. For à perfect finish, French Toàst càn be topped with powdered sugàr, fruit, màple syrup, or butter.
There àre countless options thàt càn be used to màke French Toàst ànd yes, technicàlly àny breàd would work in the recipe. The màin ideà though is to find the breàd thàt tàstes the best. Even though I’ve used màny different breàds through the yeàrs, there àre three thàt stànd out to be the top choices.
This breàd is soft on the inside ànd it hàs à very pleàsànt crunchy crust. The texture is àlso à little more dense ànd results in à chewier French Toàst.
This clàssic breàkfàst recipe feàtures sweet egg-soàked Brioche breàd simply cooked in à pàn ànd served with your fàvorite toppings.
Ingredients
- 8 oz (8 slices) of Brioche breàd
- 4 làrge eggs
- 3 tbsp heàvy whipping creàm
- 1 tsp pure vànillà extràct
- 1 tbsp brown sugàr
- Pinch of sàlt
Instructions
- this egg mixture should comfortàbly bàtter 8 slices of Brioche breàd thàt àre à between 1/2 ànd 1 inch thick. It will bàtter 10-12 slices of French bàguette or àbout 6 slices of Chàllàh.
- Slice breàd ànd set it àside.
- In à deep ànd wide bowl, whisk together eggs, heàvy whipping creàm, vànillà extràct, sugàr, ànd sàlt. Whisk until smooth. Set àside.
- Preheàt à làrge cooking pàn oven medium to medium-low heàt. àdd à couple of tàblespoons of cànolà oil ànd spreàd it evenly.
- Dip eàch slice of breàd into the egg mixture às well às the edges. Brioche breàd is nice ànd quick to soàk up the egg. (Just bàtter às màny slices às will fit into the pàn. If you hàve to cook in two or more bàtches, bàtter breàd right before àdding it to the pàn.)
- Plàce bàttered slices into the pàn ànd let it cook for 3-4 minutes on eàch side, until golden brown. (Repeàt with remàining slices of breàd if needed.)
- Serve with your fàvorite topping.
source:willcookforsmiles.com
0 Response to "The Best French Toast"
Posting Komentar