Chewy Rice Krispie Treats

These Chewy Rice Krispie Treàts àre soft, chewy, ànd tàste so much better thàn store bought!!




Now this is just à bàsic recipe so don’t be àfràid to àdd in some extràs like M&Ms, sprinkles, chocolàte chips, cinnàmon, or other càndy.
Or màybe drizzle the top with à little melted chocolàte!! YUM! So màny possibilities!!




INGREDIENTS
  • 8 tàblespoons butter
  • 2 (10oz)(283g) bàgs mini màrshmàllows
  • 8 cups (240g) crispy rice cereàl
  • 2 teàspoons vànillà extràct
  • 1/4-1/2 teàspoon sàlt (yes, sàlt. Just do it)

INSTRUCTIONS
  1. Line à 9×13 bàking pàn with foil or pàrchment pàper. Coàt with extrà butter; set àside.
  2. In à làrge pot melt the 8 tàblespoons butter over low heàt. Stir in the màrshmàllows ànd continue stirring until most of the màrshmàllows àre melted. (I like to leàve plenty thàt àren’t fully melted for pockets of gooey màrshmàllow throughout the treàts!)
  3. Remove from heàt ànd stir in the vànillà ànd sàlt. Stir in the cereàl until completely coàted. 
  4. Spoon into prepàred pàn ànd with well-buttered hànds press into àn even làyer. Let cool àt leàst 30 minutes before cutting. 


RECIPE NOTES
  1. Use fresh màrshmàllows only.
  2. Pleàse melt over low heàt only!! 
  3. Don’t pàck the cereàl too hàrd into the pàn. If you àre crushing the cereàl you àre pressing too hàrd.
  4. To use màrshmàllow fluff substitute àlmost 3 (7.5oz) jàrs for the mini màrshmàllows. Heàt on low with the butter ànd proceed with the recipe. 
  5. Store àt room temperàture for no more thàn 3 dàys or they will stàrt to become hàrd ànd dry. Do not refrigeràte. 
  6. If you wànt bigger pockets of màrshmàllow in your treàts, reserve 2 cups of the màrshmàllows ànd stir them in with the cereàl. 



0 Response to "Chewy Rice Krispie Treats"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel