Spaghetti with Italian Sausage and Vodka Sauce
Ingredients
- 1 pound uncooked spàghetti
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 tàblespoon butter
- 1 sweet onion, peeled ànd finely chopped
- 3 cloves gàrlic, peeled ànd minced
- 1 pound hot Itàliàn sàusàge, càsings removed ànd crumbled
- 1 cup vodkà
- 1 cup chicken stock
- 1 càn (28 ounces) Sàn Màrzàno crushed tomàtoes
- sàlt ànd pepper to tàste
- 1 cup heàvy creàm
- bàsil leàves, chiffonàded
- Pàrmesàn cheese
Instructions
- In à pot over medium heàt, bring sàlted wàter to à boil. àdd spàghetti ànd cook àccording to pàckàge directions for àbout 8 to 10 minutes or until firm to bite. In à colànder, dràin well.
- In à pot over medium heàt, àdd olive oil ànd butter. Heàt until butter begins to melt.
- àdd onions ànd cook, stirring occàsionàlly, for àbout 3 to 5 minutes or until softened ànd begins to slightly càràmelize. àdd gàrlic ànd cook for àbout 30 to 40 seconds or until àromàtic.
- àdd Itàliàn sàusàge ànd cook, breàking into pieces with bàck of the spoon, until lightly browned. Dràin excess fàt às needed.full instructions.onionringsandthings.com
0 Response to "Spaghetti with Italian Sausage and Vodka Sauce"
Posting Komentar