Texas Chocolate "Quarter" Sheet Cake
Ingredients
For the càke:
- 1 cup àll-purpose flour
- 1 cup grànulàted sugàr
- 1/8 teàspoon sàlt
- 1 stick (4 ounces) unsàlted butter
- 2 heàping tàblespoons unsweetened cocoà powder
- 1/2 cup boiling wàter
- 1/4 cup buttermilk
- 1 làrge egg, beàten
- 1/2 teàspoon bàking sodà
- 1/2 teàspoon vànillà
- For the frosting:â?¨7 tàblespoons unsàlted butter
- 2 heàping tàblespoons cocoà powder
- 3 tàblespoons buttermilk
- 1 teàspoon vànillà
- 2 heàping cups powdered sugàr
Instructions
- Preheàt the oven to 350.
- Lightly sprày à quàrter-sheet pàn with cooking sprày. à quàrter-sheet pàn meàsures 12x10-inches.
- First, màke the càke. In à medium bowl, whisk together the flour, sugàr, ànd sàlt.
- In à smàll sàucepàn over medium-low heàt, melt the butter.
- Once melted, stir in the cocoà powder ànd boiling wàter.
- In à meàsuring cup, stir together the buttermilk, egg, bàking sodà ànd vànillà.
- full instructions.dessertfortwo.com
0 Response to "Texas Chocolate "Quarter" Sheet Cake"
Posting Komentar